Детали за компанијата
  • Shahe Yipeng Import and Export trading Co., LTD

  •  [Hebei,China]
  • Бизнис тип:Manufacturer , Agent
  • Главни пазари: Africa , Americas , Asia , Europe , Middle East
  • Извозник:91% - 100%
  • Сертификати:ISO9001, ISO14001, Test Report, CE
  • Опис:Поврзување на фитинзи за линија за дистрибуција на електрична енергија,Хардвер на надземни линии со добар квалитет,Хардвер со високо квалитетна полска линија
Shahe Yipeng Import and Export trading Co., LTD Поврзување на фитинзи за линија за дистрибуција на електрична енергија,Хардвер на надземни линии со добар квалитет,Хардвер со високо квалитетна полска линија
Дома > Производи > Надземни линии > Надземни линии за дистрибуција

Надземни линии за дистрибуција

Сподели со:  
    Единечната цена: USD 0.75 / Piece/Pieces
    Начин на плаќање: L/C,T/T
    Инкотерм: FOB,CFR,CIF,EXW
    Мин. Со цел: 1 Piece/Pieces
  • Ms. hb-yipeng

Основни информации

Place Of OriginChina

Additional Info

ТранспортOcean,Land,Air,Express

HS код7326909000

Начин на плаќањеL/C,T/T

ИнкотермFOB,CFR,CIF,EXW

Опис на производот

Надземни линии

Надземните линиски фитинзи се нарекуваат и додатоци за надземни линии или надземни додатоци. Поврзувањата за надземни линии вклучуваат разни челични фитинзи што се користат за изградба на надземни линии, користени за виси, фиксирање, заштита, поврзување, поврзување на надземни линии или изолатори на надземни линии и металниот уред што се користи за поврзување на кабелот на кабелската структура на кабелската кула е AN Важен дел од хардверот за пренос на колото, кој обезбедува стабилност на далекуводот.

Хардверските фитинзи на хардверот (хардвер за пол -линија) се компоненти што се користат во изградбата и одржувањето на преносните линии за електрична енергија или телекомуникации. Овие фитинзи се дизајнирани да ги поврзат, поддржуваат и обезбедат различните делови на далноводот, обезбедувајќи соодветно функционирање и сигурност.

Dead end guy grips

Некои вообичаени видови на хардверски фитинзи (хардвер за пол -линија) вклучуваат:

Прицврстувачи за суспензија: Се користи за обесени проводници од кулите за пренос, давање поддршка и спречување на врескање.

Стеќања на ќор-сокак: Се користи за прекинување на проводниците на краевите на далекуводот, обезбедување поддршка и спречување на нивно лизгање.

Ракави на ракави: Се користи за да се приклучат на два проводници заедно, обезбедувајќи безбедна и спроводлива врска.

ИНСУЛАТОРИ: Се користи за електрично изолирање на проводниците од кулите за пренос, спречување на електрично истекување и обезбедување соодветна изолација.

Површини со жица: Се користи за обезбедување и стабилизирање на кулите за пренос, спречувајќи ги да се нишаат или да пропаднат.

Конектори: Се користи за поврзување на различни компоненти на далекуводот, како што се проводници, изолатори и фитинзи, обезбедувајќи безбедна и сигурна врска.

IPC

Очите на штекерот се користат за поврзување на уредите за стегање на проводникот со изолатори од типот на топката и приклучокот. Направено со подносно железо, топло натопи галванизирано за да се исполнат спецификациите за ASTM A153.

Очите на топката се користат за прикачување на изолатори на топка и приклучок на други придружни хардвер. Hotешка натопи галванизирана за да се исполнат спецификацијата ASTM A153.

Thimble cleivs се користат за приложување на дечко на плочата за очи. Hotешка натопи галванизирана за да се исполнат спецификацијата ASTM A153.

Вртевите се користат како прилагодливи врски за наставки за да се одржи соодветниот дозвола за кула на склопови на кулата крај.

Затегнување на вирусот што се користи за дистрибуција и конструкција на далекуводот со сите алуминиумски ACSR, или проводник на алуминиумска легура.
U-7 U shackle

Категории на производи : Надземни линии

Слики на производот
  • Надземни линии за дистрибуција
  • Надземни линии за дистрибуција
Е-пошта на овој добавувач
  • *Предмет:
  • *Пораки:
    Вашата порака мора да биде помеѓу 20-8000 знаци
Список со поврзани производи

Мобилен веб-сајт Индекс. Мапа на сајтот


Претплатете се на нашиот билтен:
Добијте новости, попусти, специјални
Понуди и големи награди!

MultiLanguage:
Copyright © 2024 Shahe Yipeng Import and Export trading Co., LTD Сите права се задржани.
Комуницирајте со добавувачот?Добавувачот
hb-yipeng Ms. hb-yipeng
Што можам да направам за тебе?
Контакт снабдувач